Pioneer TS-G1731i duál kónuszos mélyközép autóhifi hangszóró 16cm

Pioneer TS-G1731i duál kónuszos mélyközép autóhifi hangszóró 16cm
Gyártó: Pioneer
Cikkszám: Pioneer
Készlet információ: 2 - 3 Nap
Fogyasztói ár: 8,990.00Ft
Db:     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás

A jobb hangzású hangszórókért.

Fedezd fel a megújított G-sorozatot! A továbbfejlesztett, G-sorozatú hangszórók kifejezetten prémium és erőteljes hangzásra lettek kifejlesztve - a legjobb ár-érték aránnyal. Szilárd kialakításuk többszegecses mintához is kiváló, ezért a G-sorozatú hangszórókat kifejezetten egyszerű beszerelni az autóba. Hála a megnövelt teljesítménykezelésnek és nagy részletességű kialakításuknak ezek a hangszórók mély, ütős basszust és természetes magas hangokat állítanak elő - még magas hangerőn is.

TS-G1731i

Javítsd fel az autód hangzását okos és megfizethető módon a TS-G1731i hangszóróval! Ez a 17 cm-es, dupla tölcséres hangszóró az alábbiakkal lát el:


 

Erőteljes hangzás

Hála a feljavított hangtekercs kerületi ellenállásának ez az autós hangszóró erősebb hangzást biztosít, mint valaha! A TS-G1731i akár 40 watt névleges zenei teljesítményre képes, 230 watt csúcs-terhelhetőséggel.

 

Minőségi kivitel

Extrémen masszív, de könnyű tervezésükkel ezek a G-sorozatú hangszórók nem csak jól szólnak, de ugyanolyan csinosak is. Továbbá, most már egyszerűbben beépíthetők még több autóba. És a sűrű hálója garantálja a pormentességet is.

 

Nagy érzékenységű teljesítmény

A legtöbb hangszóró torzítani kezd, ha túl nagy hangerőt eresztesz rá. A G-szériájú hangszórók nagy érzékenységűek, valódi HiFi hangzást és megbízható teljesítményt nyújtanak még alacsony bemeneti jelszintnél is.

Készítette: OpenCart Magyarország
Autoradiobolt.hu (Somogyi Anita e.v) © 2020