Pioneer TS-G1732i autóhifi koax hangszóró 16cm

Pioneer TS-G1732i autóhifi koax hangszóró 16cm
Gyártó: Pioneer
Cikkszám: Pioneer
Készlet információ: 2 - 3 Nap
Fogyasztói ár: 11,990.00Ft
Db:     - VAGY -   Kívángság listára
Összehasonlítás

Pioneer TS-G1732I 2 utas koaxiális 16,5cm-es hangszóró

Fedezd fel a megújított G-sorozatot! A továbbfejlesztett, G-sorozatú hangszórók kifejezetten prémium és erőteljes hangzásra lettek kifejlesztve - a legjobb ár-érték aránnyal. Szilárd kialakításuk többszegecses mintához is kiváló, ezért a G-sorozatú hangszórókat kifejezetten egyszerű beszerelni az autóba. Hála a megnövelt teljesítménykezelésnek és nagy részletességű kialakításuknak ezek a hangszórók mély, ütős basszust és természetes magas hangokat állítanak elő - még magas hangerőn is.
TS-G1732i

Javítsd fel az autód hangzását okos és megfizethető módon a TS-G1732i hangszóróval! Ez a 17cm-es, 2-utas, koaxiális hangszóró akár 40 watt névleges zenei teljesítményre képes, 240 watt csúcs-terhelhetőséggel. Tartalmaz továbbá:

Fejlett vokál és basszus

Ez a hangszóró egy keskeny Piezo csipogóval van felszerelve, ami segít a mélysugárzónak visszaadni a magas frekvenciákat. A kiegészítő csúcsminőségű rézgyűrű és nagy sűrűségű IMPP™ tölcsér ezeket a frekvenciákat még ki is terjeszti! A rézgyűrű csökkenti a torzítást, míg az erős tölcsér pumpálja a basszust.
Minőségi kivitel

Extrémen masszív, de könnyű tervezésükkel ezek a G-sorozatú hangszórók nem csak jól szólnak, de ugyanolyan csinosak is. Továbbá, most már egyszerűbben beépíthetők még több autóba. És a sűrű hálója garantálja a pormentességet is.
Nagy érzékenységű teljesítmény

A legtöbb hangszóró torzítani kezd, ha túl nagy hangerőt eresztesz rá. A G-szériájú hangszórók nagy érzékenységűek, valódi HiFi hangzást és megbízható teljesítményt nyújtanak még alacsony bemeneti jelszintnél is.

    Az ár párban értendő!
    3 év Pioneer garancia

Készítette: OpenCart Magyarország
Autoradiobolt.hu (Somogyi Anita e.v) © 2020