Rendelés / Szállítás

Figyelem! Mindig bontsa ki a csomagot a futár előtt! Ha sérült a termék kérjen jegyzőkönyvet! 

 

        Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

 

Rendelés/Szállítás:

 

Telefon: 06-30-596-9351

Email:  autohifibolt.net@gmail.com

 


 

Kérem vegyék figyelembe , hogy a termékek mellett feltüntetett raktárkészlet kijelzés nem megfelelően működik! Így lehetséges , hogy a megrendelt terméket 3-5 munkanap alatt kapja kézhez! Ezt telefon vagy email-en közljük Önnel!

Megértését köszönjük!

 

 Hiányos adatokkal elküldött megrendelést nem tudunk elfogadni! A termékeket házhoz szállítással vagy csomagpontra történő szállítással rendelheted meg. A futárköltség minden esetben a Magyarországra leadott megrendelésekre vonatkozik.

A házhoz szállítást a Magyar Posta, illetve a GLS futárszolgálat, mint megbízott szállító végzi.

Az Eladó semmilyen felelősséget nem vállal a termékek esetleges késedelmes kézbesítése, illetve az áruk szállításával kapcsolatos egyéb körülmények miatt. A szállításról további információkat a Magyar Posta weblapján (https://www.posta.hu/), valamint a GLS futárszolgálat oldalán (https://gls-group.com/HU/hu/home/) érhet el.

A választható csomagpontok az alábbiak: MPL, GLS csomagpont 

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. Kérünk, hogy rendeléskor olyan kiszállítási címet és telefonszámot adj meg, melyeken 8-17 óra között elérhetünk. A házhoz szállítás a GLS futárszolgálatával 2590 Ft/csomag (bruttó). Az ár tartalmazza a kétszeri kiszállítást. 

 


Az árváltozás jogát fenntartjuk!

 

Készítette: OpenCart Magyarország
Autoradiobolt.hu (Somogyi Anita e.v) © 2024